Stop Het Trekken - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
STOP HET TREKKEN
Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

Als onze cursussen zijn geschreven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Oude opvattingen zijn in een nieuw daglicht komen te staan. Nieuwe inzichten geven een ander beeld over het functioneren van onze honden. U staat aan het begin van een verandering in de relatie met uw hond. Wij gunnen u dat van harte, zodat wij al onze kennis met uw delen.
STOP HET TREKKEN
Doorbreek de sleur.
'Waarom blijft mijn hond zo trekken?' Een hond herhaalt gedrag wat hem succes oplevert. Trekken aan de lijn is altijd succesvol, want de hond komt sneller vooruit (en dus ook sneller op de plek waar hij heen wil). Corrigeren helpt vaak niet, omdat de motivatie om te trekken sterker is dan het effect van de correctie.  Daarnaast is het vaak ook nog zo dat wij niet altijd consequent zijn met het corrigeren. Hierdoor wordt hetongewenste  gedrag steeds erger.

Wij hebben een revolutionaire manier bedacht om het trekken van uw hond een halt toe te brengen. Of nog beter gezegd; we gaan hem leren om naast u te lopen. Want daar draait het eigenlijk om. Niet corrigeren, maar aanleren van nieuw gedrag. U zult versteld staan hoe snel u resultaat boekt. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, maar als u onze adviezen te harte neemt boekt u echt resultaat.

De eerste les is bij ons op het trainingscentrum. We nemen een gedragstest van de hond af en kijken wat zijn motivatie is om te trekken. Aan de hand van deze test stellen wij samen een stappen plan op en leren we de hond de clicker aan (click hier voor meer info over de clicker). De tweede les gaan we daadwerkelijk de hond de eerste stapjes van het naast lopen aanleren. Vanaf les drie gaan we bij u in de buurt trainen. De privélessen duren gemiddeld een half uur.

Agenda & Inschrijven
U kunt bellen voor een afspraak (06-45834835) of maak een reservering via het winkelwagentje onderaan de pagina. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Betaling kan contant bij aanvang van de les.
Voor vragen over deze cursus kunt u het contact formulier gebruiken.
Man
Vrouw
Honden zijn geen soldaten, dus waarom geven wij ze dan commando's?
HONDENTRAINING NOORD-HOLLAND: EEN BELEVENIS VOOR HET LEVEN!

Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud