Waarom helpt corrigeren niet als mijn hond trekt? - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Waarom helpt corrigeren niet als mijn hond trekt?

Cursussen > Stop Het Trekken
STOP HET TREKKEN
'Waarom blijft mijn hond zo trekken?' Een hond herhaalt gedrag wat hem succes oplevert. Trekken aan de lijn is altijd succesvol, want de hond komt sneller vooruit (en dus ook sneller op de plek waar hij heen wil). Corrigeren helpt vaak niet, omdat de motivatie om te trekken sterker is dan het effect van de correctie.  Daarnaast is het vaak ook nog zo dat wij niet altijd consequent zijn met het corrigeren. Hierdoor wordt hetongewenste  gedrag steeds erger.

Wij hebben een revolutionaire manier bedacht om het trekken van uw hond een halt toe te brengen. Of nog beter gezegd; we gaan hem leren om naast u te lopen. Want daar draait het eigenlijk om. Niet corrigeren, maar aanleren van nieuw gedrag. U zult versteld staan hoe snel u resultaat boekt. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, maar als u onze adviezen te harte neemt boekt u echt resultaat.

De eerste les is bij ons op het trainingscentrum. We nemen een gedragstest van de hond af en kijken wat zijn motivatie is om te trekken. Aan de hand van deze test stellen wij samen een stappen plan op en leren we de hond de clicker aan (click hier voor meer info over de clicker). De tweede les gaan we daadwerkelijk de hond de eerste stapjes van het naast lopen aanleren. Vanaf les drie gaan we bij u in de buurt trainen. De privélessen duren gemiddeld een half uur.
Boek hier uw cursus 'Stop het trekken'!
- 6 privélessen
- wanneer het u uitkomt
- digitaal lesmateriaal
- video ondersteuning
- een clicker
- persoonlijke ondersteuning
Direct beschikbaar
150,00 €
Toevoegen
Terug naar de inhoud