Spel Zonder Grenzen 1 - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
SPEL ZONDER GRENZEN 1
Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

Als onze cursussen zijn geschreven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Oude opvattingen zijn in een nieuw daglicht komen te staan. Nieuwe inzichten geven een ander beeld over het functioneren van onze honden. U staat aan het begin van een verandering in de relatie met uw hond. Wij gunnen u dat van harte, zodat wij al onze kennis met uw delen.
SPEL ZONDER GRENZEN 1
De leukste cursus voor baas en hond.
Wat is dat?
Een korte cursus van 4 lessen waarin het accept ligt op samen leuke dingen doen. Sportieve dingen, grappige dingen, leuke dingen. De cursus bevat elementen uit een aantal hondensporten, beetje behendigheid, beetje hoopers, beetje combi-spel. Maar we doen ook iets niet; we gaan niet doelbewust werken aan een betere gehoorzaamheid. Dat we dit spelenderwijs wellicht toch bereiken is mooi meegenomen.
 
In overleg tussen coach/instructeur en de cursist wordt bepaald op welke manier er gezamenlijk het vastgelegde parcours afgelegd wordt. Het uiteindelijke parcours ligt vast maar… sommige honden kunnen/mogen los, andere honden blijven aangelijnd. Sommige cursisten willen zelf ook sportief bezig zijn en mogen met de hond mee rennen, voor een andere cursist kan het belangrijk zijn om rust in de hond te bewaren. Zij kunnen gezamenlijk wandelend het parcours afleggen. Sommige cursisten willen misschien werken aan het vooruit laten werken van de hond, andere cursisten willen de “wacht” misschien beter bevestigen bij de hond.
 
Uw coach/instructeur zal proberen maatwerk voor hond en cursist, afgestemd op het niveau van de hond en de wensen van de cursist te bewerkstelligen.
 
 
Waarom?
 Honden zijn sociale dieren en houden er van om samen te werken, zeker met hun baas.

Lesmateriaal:
De cursus wordt ondersteund met digitaal lesmateriaal. Het lesmateriaal, waarin alle oefeningen nog eens duidelijk worden uitgelegd, kunt u downloaden via uw unieke inlogcode.

Examen:
Aan  deze cursus is geen examen verbonden. Wel worden er in de laatste twee lessen een parcours gelopen. Er is geen wedstrijd, zodat u het parcours geheel op uw en uw hond z'n eigen tempo kunt lopen.

Vooropleiding: Basis-Cursus*

* Is uw hond al toe aan deze vervolgcursus, maar heeft u nog niet de Basis-Cursus gevolgd? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of deze cursus voor uw hond geschikt is.
Spel Zonder Grenzen
Agenda & Inschrijven
Er starten in de zomer en het najaar een aantal Spel Zonder Grenzen 1 cursussen. Hieronder vindt u alle data van de binnenkort te starten Spel Zonder Grenzen 1 cursussen.
Inschrijving kan onderaan de pagina via het winkelwagentje. Betaling kan contant bij aanvang van de les.
Spel Zonder Grenzen 1: (ivm coronacrisis voorlopig uitgesteld)
LES
DATUM
TIJD
Les 1

Les 2


Les 3


Les 4


Voor vragen over deze cursus kunt u het contact formulier gebruiken.
Man
Vrouw
Je kunt voor geld een hele mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart
HONDENTRAINING NOORD-HOLLAND: EEN BELEVENIS VOOR HET LEVEN!

Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud