S.H.H. 2 (meer) - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

S.H.H. 2 (meer)

Cursussen > S.H.H. 2
 
VERVOLGCURSUS SOCIALE HUISHOND 2 (S.H.H. 2)
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u steeds enthousiaster wordt over de capaciteiten en mogelijkheden van uw hond. U wilt graag verder en vooral praktijkgericht trainen. Nieuwe oefeningen aanleren en bestaande oefeningen verbeteren en aanscherpen.
Nadat, met goed gevolg, het examen S.H.H. 1 is afgelegd, kan men verder gaan met de vervolgcursus Sociale HuisHond 2 (S.H.H. 2). De oefeningen worden een stuk serieuzer, maar plezier hebben blijft het allerbelangrijkste. Dat geldt voor zowel u als uw hond.
Voor deze cursus dient u een eigen apporteerblok van hout of kunststof of een goedgekeurde apporteerdummy aan te schaffen.
Programmaonderdelen:
* Gedrag ten aanzien van andere honden
 
* Blijven liggen (2 minuten inzicht)
* Volgen aan de voet (aangelijnd)
* Volgen aan de voet (los)
* Versnelde pas
* Langzame pas
* Appel op afstand
* Komen op bevel
* Plaats sturen
* Vlak apport
* Omgang Geleider-Hond
 
U traint met uw hond in een eigen vertrouwde groep en omgeving met uw vaste coach/instructeur. Na afloop is er altijd tijd om nog wat na te praten onder het genot van een drankje en hapje. Alle oefeningen worden aangeleerd volgens de beproefde Positieve Lesmethode en ook met de clicker.
 
Examen:
De cursus kan worden afgesloten met een examen. Het examen is eigenlijk een feestje en wordt afgesloten met een gezamelijke lunch, gezellige B.B.Q. of een drankje en een hapje. Deelname aan het examen is niet verplicht en is niet in het lesgeld opgenomen. Ook zonder diploma mag u gerust verder met onze leuke vervolgcursussen.
Sociale HuisHond 2 (S.H.H. 2)
11 praktijklessen
Digitaal lesmateriaal
Professionele Coach/Instructeur
Dit product is niet beschikbaar.
145,00 €
Toevoegen
Terug naar de inhoud