Lees meer over onze praktijkgerichte vervolgcursus S.H.H.1 - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Lees meer over onze praktijkgerichte vervolgcursus S.H.H.1

Cursussen > S.H.H. 1
 
VERVOLGCURSUS SOCIALE HUIS HOND 1 (S.H.H. 1)
Veel mensen vinden het zo leuk dat ze 'door' willen gaan met hun hond. Voor velen is het trainen met een hond zo inspirerend en motiverend dat men er extra vrije tijd voor over heeft om de hond nog meer gedrag aan te leren wat in deze drukke en overvolle maatschappij handig is.
Nadat, met goed gevolg, de eindtest van de basiscursus is afgelegd, kan men verder gaan met de vervolgcursus Sociale Huis Hond. Er zal gewerkt worden vanuit de basis “In 4 weken een vrolijke en sociale hond”. Het verder trainen met uw hond heeft als voordeel dat u consequent op de juiste manier met uw hond blijft omgaan, waardoor het reeds behaalde resultaat niet wegebt.
Programmaonderdelen:
* Lopen aan de lijn
 
* Geluidproef
* Voedsel weigeren
* Visuele prikkel
* Blijven met afleiding
* Omgang Hond-Hond
* Omgang Hond-Mens
* Komen indien geroepen
* Omgang Geleider-Hond

U traint met uw hond in een eigen vertrouwde groep op onze prachtige landelijke accomodatie. U traint met uw vaste coach/instructeur en na afloop is er altijd tijd om nog wat na te praten onder het genot van een drankje en hapje. Alle oefeningen worden aangeleerd volgens de beproefde Positieve Lesmethode en ook met de clicker.
Lesmateriaal:
De cursus wordt ondersteund met digitaal lesmateriaal en indien nodig video ondersteuning. Na elke les ontvangt u per mail een samenvatting waarin alle oefeningen nog eens duidelijk worden uitgelegd.
Examen:
De cursus kan worden afgesloten met een examen. Het examen is eigenlijk een feestje en wordt afgesloten met een gezamelijke lunch, gezellige B.B.Q. of een drankje en een hapje. Deelname aan het examen is niet verplicht en is niet in het lesgeld opgenomen. Ook zonder diploma mag u gerust verder met onze leuke vervolgcursussen.
Boek hier uw vervolgcursus Gehoorzame HuisHond
Sociale HuisHond 1 (S.H.H 1)
9 praktijklessen
Digitaal lesmateriaal
Professionele Coach/Instructeur
Direct beschikbaar
135,00 €
Toevoegen
Terug naar de inhoud