Leren zonder straf of dwang schept een band voor het leven - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Leren zonder straf of dwang schept een band voor het leven

Onze methode
 
Lijkt u het niet geweldig? Uw hond opvoeden zonder te hoeven straffen of mopperen.
Dat kan bij Hondentraining Noord-Holland. Wij trainen volgens de nieuwste positieve methode. De nieuwste inzichten in hondengedrag hebben ons doen inzien dat honden liever samenwerken dan gehoorzamen. Samenwerken is een natuurlijke aanleg van roedeldieren. Samenwerken is ook leuker dan domweg gehoorzamen.
Elk gedrag van uw hond heeft tot doel dat het hem iets oplevert. Door nu gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag te negeren zal het gewenste gedrag toenemen en het ongewenste gedrag afnemen en zelfs verdwijnen. Zo creëren wij een hond die zijn aandacht op u zal richten. Want van u komt uiteindelijk al het goede. Wij noemen dit dan ook wel de aandacht-vragende-methode. Deze diervriendelijke methode sluit volledig aan bij de natuurlijke aanleg van de hond.
Betekent dit dat we dan alles maar accepteren van de hond?
Nee, zeker niet! Maar we bieden u een aantal handvatten die het mogelijk maken om het ongewenste gedrag om te buigen naar gewenst gedrag.
Behalve dat u veel met uw hond gaat werken krijgt u van ons een stevige bagage kennis mee. Zeker tijdens de Basiscursus zult u veel leren over het gedrag van honden. Door deze kennis zult u heel goed in staat zijn om het gedrag van uw eigen hond in goede banen te leiden.
U hoeft geen superhond te hebben. De gewone alledaagse hond, uit een asiel, via kennissen of de rashond via de fokker; Ze zijn allemaal welkom!
Al onze cursussen en trainingen zijn gebaseerd op deze beproefde methode. Komt u bij ons trainen, dan zult u aangenaam  verrast zijn door de ontspannen en vrolijke sfeer waarin onze cursussen worden gegeven. Zelfs als u met een “probleemhond” komt, zult u merken dat u binnen korte tijd met plezier met uw hond traint. Omdat het zo leuk is, mag u bij ons met het hele gezin komen trainen.
Kom en laat u verrassen. Een belevenis voor het leven!
Trainer Hondentrainig Noord-Holland
Terug naar de inhoud