Kind en Hond (meer) - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Kind en Hond (meer)

Cursussen > Kind en Hond
 
KIND & HOND (meer)
Kind en hond kunnen samen een fantastische combinatie vormen, maar helaas halen de berichten over incidenten tussen kind en hond steeds vaker de voorpagina. Volgens de meest recente statistieken blijkt dat 43% van alle bijtwonden door honden voorkomt bij kinderen onder de 10 jaar. Kinderen zijn vaak zo dol op honden, dat ze precies die dingen doen die een hond nou net niet echt prettig vindt.
Toch vormt in veruit de meeste gevallen kind en hond een prima team waarbij uw kind veel steun en plezier kan beleven aan de goed opgevoede hond. Natuurlijk moet dan wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan.
In deze cursus, speciaal bedoeld voor jonge kinderen van 8 t/m 14 jaar, leren wij op een speelse manier hoe kind en hond het best met elkaar om kunnen gaan. In 4 vrolijke lessen (1 theorie en 3 praktijklessen) leert uw kind de leuke en minder leuke kanten van de hond kennen. Uw kind gaat op een verantwoorde manier de hond opdrachten geven en uw hond leert dat het samenwerken met zijn kleine baasje hem leuke dingen oplevert. Verder gaan we leuke spelletjes met de hond doen, waardoor kind en hond een fantastische relatie met elkaar opbouwen. Dit allemaal onder de begeleiding van een ervaren instructeur die goed met kinderen kan omgaan. Verder ontvangt u als ouder een handige hand-out met allerlei wijze tips en adviezen.
Wij raden u aan om met de hond eerst de basiscursus te volgen. Natuurlijk gaan we er van uit dat u zelf het beste weet of uw hond betrouwbaar is tegenover kinderen en andere honden, maar mocht het toch voorkomen dat wij een hond niet geschikt achten om met een        
 kind tussen andere kinderen en honden rond te lopen, dan behouden wij het recht voor om deze hond uit te sluiten van deze cursus. De veiligheid van uw kind en hond gaan altijd voorop. Natuurlijk ontvangt u dan het cursusgeld retour.

Boek hier uw Kind en Hond-cursus
- 1 theorieles (incl. kinderlunch)
- 3 praktijklessen (incl. wat lekkers)
- werkmap
- Hondenkanjer Certificaat
80,00 €
Toevoegen
Terug naar de inhoud