Kind & Hond cursus - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
KIND & HOND CURSUS
Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

Als onze cursussen zijn geschreven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Oude opvattingen zijn in een nieuw daglicht komen te staan. Nieuwe inzichten geven een ander beeld over het functioneren van onze honden. U staat aan het begin van een verandering in de relatie met uw hond. Wij gunnen u dat van harte, zodat wij al onze kennis met uw delen.
KIND & HOND CURSUS
Vrienden voor het leven.
Kind en hond kunnen samen een fantastische combinatie vormen, maar helaas halen de berichten over incidenten tussen kind en hond steeds vaker de voorpagina. Volgens de meest recente statistieken blijkt dat 43% van alle bijtwonden door honden voorkomt bij kinderen onder de 10 jaar. Kinderen zijn vaak zo dol op honden, dat ze precies die dingen doen die een hond nou net niet echt prettig vindt.
Toch vormt in veruit de meeste gevallen kind en hond een prima team waarbij uw kind veel steun en plezier kan beleven aan de goed opgevoede hond. Natuurlijk moet dan wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan.
In deze cursus, speciaal bedoeld voor jonge kinderen van 8 t/m 14 jaar, leren wij op een speelse manier hoe kind en hond het best met elkaar om kunnen gaan. In 4 vrolijke lessen (1 theorie en 3 praktijklessen) leert uw kind de leuke en minder leuke kanten van de hond kennen. Uw kind gaat op een verantwoorde manier de hond opdrachten geven en uw hond leert dat het samenwerken met zijn kleine baasje hem leuke dingen oplevert. Verder gaan we leuke spelletjes met de hond doen, waardoor kind en hond een fantastische relatie met elkaar opbouwen. Dit allemaal onder de begeleiding van een ervaren instructeur die goed met kinderen kan omgaan. Verder ontvangt u als ouder een handige hand-out met allerlei wijze tips en adviezen.
Wij raden u aan om met de hond eerst de basiscursus te volgen. Natuurlijk gaan we er van uit dat u zelf het beste weet of uw hond betrouwbaar is tegenover kinderen en andere honden, maar mocht het toch voorkomen dat wij een hond niet geschikt achten om met een        
 kind tussen andere kinderen en honden rond te lopen, dan behouden wij het recht voor om deze hond uit te sluiten van deze cursus. De veiligheid van uw kind en hond gaan altijd voorop. Natuurlijk ontvangt u dan het cursusgeld retour.

Vooropleiding: Basis-Cursus*

* Zijn uw hond en kind al toe aan deze vervolgcursus, maar heeft u nog niet de Basis-Cursus gevolgd? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of deze cursus voor uw hond geschikt is.

Agenda & Inschrijven
Er start elk voorjaar een Kind & Hond Cursus. Hieronder vindt u alle data van de binnenkort te starten Kind & Hond  Cursussen.
Inschrijving kan onderaan de pagina via het winkelwagentje. Betaling kan contant bij aanvang van de les.
Kind & Hond cursus (ivm coronacrisis voorlopig uitgesteld)
LES
DATUM
TIJD
Les 1

19:00 - 20:00 uur
Les 2
19:00 - 20:00 uur
Les 3

19:00 - 20:00 uur
Les 4

19:00 - 20:00 uur
Voor vragen over deze cursus kunt u het contact formulier gebruiken.
Man
Vrouw
Honden zijn geen soldaten, dus waarom geven wij ze dan commando's?
HONDENTRAINING NOORD-HOLLAND: EEN BELEVENIS VOOR HET LEVEN!

Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud