Gastenboek - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Gastenboek

Gastenboek
5.0 / 5
9 reviews
2
0
0
0
0
ok
Nic enTem
02 jun 2019
Wij hebben veel geleerd over waarom onze Boy dingen doet dit zal ons zeker helpen in de verdere begeleiding van onze Boy.
Erwin en Els zijn geweldige mensen met heel veel kennis van het gedrag van de hond..
Ik vind deze cursus zeker een aanrader.
Bedankt voor de hulp.
Tania Zegers
01 jun 2019
Wij hebben echt genoten van de cursus. Erwin is een lieve, geduldige trainer en we hebben iets moois bereikt met Idefix. Wat ik vooral erg fijn vond is ook een stuk theorie, (Waarom doet een hond wat ie doet?), zodat je je hond daadwerkelijk leert begrijpen. Ik heb enorm gewaardeerd dat ook buiten de lessen Erwin en Els klaar staan voor je met raad en daad! Idefix en ik kijken uit naar de volgende cursus!
Marjan van Ketel
17 maa 2019
Een cadeau om bij jullie de training te mogen volgen. Wat hebben we veel bereikt op een geweldige manier. Ik ben heel dankbaar dat Lucio en ik deze training hebben gevolgd. We gaan zeker door voor het vervolg!
Jeanine
03 maa 2019
Erg tevreden over Hondentraining Noord-Holland. Als onervaren hondeneigenaren van een 'herplaatser' heb wij veel nuttige handreikingen gekregen, veel geleerd over het gedrag en lichaamstaal van onze hond, maar ook van de hond in het algemeen, en hoe we daar op moeten reageren. Het is heel leuk om op een positieve manier met de hond te trainen. Dit heeft ook de band tussen de hond en ons meer versterkt. Prettig is dat het hele gezin welkom is om met de hond te oefenen. Zo leren ook de kinderen dezelfde gebaren en commando's... voor de hond prettig dat we dat allemaal op dezelfde wijze doen. Els en Erwin delen enthousiast hun kennis en staan altijd klaar voor vragen of extra tips. Kortom: een aanrader!
Jille & Gery... Odin
13 feb 2019
Hondenschool Noord Holland is een hondenschool waar kwaliteit een belangrijk aspect is! Tijdens de puppy party en basis cursus zijn zowel onze hond en wij als baasjes gegroeid. We hebben enorm veel geleerd over gedrag bij honden en vooral gedrag wat wij daar uit reflex vaak op vertonen.
Erwin heeft samen met Els de praktijk fijn gecoördineerd! Binnenkort gaan we beginnen aan de vervolg cursus! We kunnen niet wachten...

Robbert en Bianca
13 feb 2019
Hele goed en fijne hondenschool erwin legt alles erg goed en begrijpelijk uit en je kan als je op een lesdag niet kan altijd op een andere dag bij hem inhalen.

De lessen zijn erg leerzaam en je bent lekker bezig met je hond je ziet hem per keer veranderen maar ook zelf ga je anders naar honden kijken qua hun gedrag en hun lichaamstaal e.d al met al hele leerzame en fijne ervaring.

Hondentraining noord-holland is 100% een aanrader en we gaan daarom ook door naar de volgende cursus !!
Mandy
13 feb 2019
Met mijn hond genoten van de theorie en de praktijklessen. Duidelijke leerzame uitleg.. Edwin en Els zijn erg betrokken. Antwoorden snel in de ap. En les op examen op andere dagen was ook geen probleem. Leuke flexibele mensen met veel kennis over de honden. Ik had het niet willen missen ! Top ga zo door Ik kan niet stemmen het vakje ontbreekt anders hadden jullie een goed cijfer gekregen
silvia boomstra
09 apr 2018
Na dat we door dierenarts waren door gestuurd, omdat onze hond wat angstig leek,, zijn we in een warm nest beland. onze hond is door de basiscursus zo verandert dat het een hele gezellige lieve vrolijke hond is geworden .zelf wisten wij niet hoe we het moesten aanpakken en van een cursus voor honden hadden we wel gehoord maar nog nooit aan mee gedaan we hebben er veel geleerd en wat vooral opviel de deskundigheid van Erwin en zijn medewerkers geen vraag was te veel,snelle reactie als je met probleem zat .
rebecca
09 apr 2018
Erwin heeft bijzonder veel ervaring en kennis van de vrolijke viervoeters, daarnaast is hij enorm betrokken. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten is hij bereid een stapte extra te zetten om op maat te ondersteunen. Zijn zorg en oprechtheid hierin is een steun en stimulans om het beste eruit te halen. Super.
Terug naar de inhoud