Fietsen met je hond - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
FIETSEN MET JE HOND
Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

Als onze cursussen zijn geschreven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Oude opvattingen zijn in een nieuw daglicht komen te staan. Nieuwe inzichten geven een ander beeld over het functioneren van onze honden. U staat aan het begin van een verandering in de relatie met uw hond. Wij gunnen u dat van harte, zodat wij al onze kennis met uw delen.
FIETSEN MET JE HOND
Gratis Online cursus "Verantwoord met je hond fietsen"
Lopen naast de fiets kan voor een hond een goede vorm van lichaamsbeweging zijn. Doordat de hond rechtuit loopt en in een draf-tempo wordt hierbij spiermassa opgebouwd zonder dat de gewrichten zwaar belast worden. Natuurlijk is fietsen niet voor elke hond geschikt. Sommige honden zijn qua bouw en/of gewicht niet geschikt om naast de fiets te lopen. Ook speelt de leeftijd en conditie van uw hond een belangrijke rol. Voor sommige van deze honden is een fietskar een geweldig alternatief.
In 4 leerzame online lessen leert u de spelregels van 'verantwoord fietsen met je hond', gewenning, hoe aan te leren en uit te bouwen.
Agenda & Inschrijven
U kunt bellen voor een afspraak (06-45834835) of maak een reservering via de webshop. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.
Voor vragen over deze cursus kunt u het contact formulier gebruiken.
Man
Vrouw
Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes!
HONDENTRAINING NOORD-HOLLAND: EEN BELEVENIS VOOR HET LEVEN!

Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud