Erwin van Nieuwkoop - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud

Erwin van Nieuwkoop

Wie zijn wij
Erwin van Nieuwkoop

Misschien komt de naam u bekend voor. Erwin van Nieuwkoop is professioneel hondentrainer en bekend van het SBS6 programma Beestengeluk. Ooit in de jaren 90 begonnen, is Erwin uitgegroeid tot een fenomeen in de hondenwereld. Erwin staat bekend om zijn respectvolle manier van aanpak. Respectvol voor hond én baas. De trainingen van Erwin zijn een belevenis voor het leven!
Na Utrecht, Waarland en Alkmaar heeft Erwin in 2015 zijn activiteiten verplaatst naar de Kop van Noord-Holland. Op een prachtige rustieke locatie geeft Erwin zijn unieke lessen. De lessen zijn naast leerzaam, soms ludiek, altijd leuk en veel meer dan training alleen. Erwins bourgondische levenstijl wordt gedeeld met zijn cursisten. Er is altijd tijd voor koffie of na afloop van de cursus een natje en een hapje of een uitgebreide barbeque.

KOMT U DEZE ERVARING OOK BELEVEN?

Van 2006 t/m 2007 heeft Erwin leiding gegeven aan de Martin Gaus Hondenschool Utrecht. Op een mooie locatie hebben vele Utrechtenaren met hun honden getraind.
Van 2007 t/m 2013 was Erwin de trotse eigenaar van Hondengedragcentrum Noord-Holland Noord. Nog steeds komt Erwin dagelijks oud-cursisten tegen die nog steeds veel plezier beleven aan de nuttige lessen van Erwin in Waarland.
Van 2013 t/m 2015 heeft Erwin voor Ranzijn Tuin & Dier vijf hondenscholen in Nederland gerealiseerd. Erwin leidde zelf de trainers op en schreef het lesmateriaal.
Van 2014 t/m 2016: gedragsdeskundige voor het SBS6 programma Beestengeluk. Samen met dierenarts en presentator Piet Hellemans lossen zij menig gedragsprobleem op. Het programma is op zondag te zien op SBS6 vanaf 17:00 uur.
Van 2015 t/m heden: trotse eigenaar van Hondentraining Noord-Holland.

SBS6 presentator Erwin van Nieuwkoop
Terug naar de inhoud